ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ο Πέτκοφ, ο Βούλγαρος ΠΘ, έπεσε με πρόταση μομφής από Ρώσικο δάκτυλο όπως ο ίδιος λέει ή από άλλον δάκτυλο επειδή άσκησε βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ;; Ιδού η απορία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Και ερωτώ:

Ο Πέτκοφ, ο Βούλγαρος ΠΘ, έπεσε με πρόταση μομφής από Ρώσικο δάκτυλο όπως ο ίδιος λέει ή από άλλον δάκτυλο επειδή άσκησε βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ;; Ιδού η απορία...
 
Ο Ρώσος Maxim Agapitov έλαβε άδεια για να είναι υποψήφιος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (IWF) αφού το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) αποφάσισε υπέρ της προσφυγής του κατά της απαγόρευσης. Η απόφαση δικαίωσε επίσης τους Ρώσους Ντμίτρι Τσερνογκόροφ και Αλεξάντρ Κίσκιν να διεκδικήσουν θέσεις στην IWF. Αυτό σας ψιθυρίζει κάτι για τα μελλούμενα. Στις λεπτομέρειες κρύβεται η ουσία 🙂 
 
Διαβάστε και  κρατείστε και αυτό. Απλά κρατήστε το για το μέλλον που ρχεται. Σύμφωνα με Απόφαση του ΔΕΕ στις 26.4.2022, στις συνεκδικασθείσες υποθέσεις C-368/20 Landespolizeidirektion Steiermark και C-369/20 Bezirkshauptmannschaft Leibnitz, σε περίπτωση σοβαρής απειλής για τη δημόσια τάξη ή την εσωτερική ασφάλειά του, ένα κράτος μέλος μπορεί να επαναφέρει τους ελέγχους στα σύνορά του με άλλα κράτη μέλη, χωρίς όμως να υπερβαίνει τη μέγιστη συνολική διάρκεια των έξι μηνών. Μόνο σε περίπτωση νέας σοβαρής απειλής μπορεί να δικαιολογηθεί η εκ νέου εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου.
 
Στο πλαίσιο της μεταναστευτικής κρίσης, η Αυστρία επανέφερε τους ελέγχους στα σύνορά της με την Ουγγαρία και τη Σλοβενία από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2015. Έγινε επανειλημμένως επαναφορά των ελέγχων αυτών, διευκρινίζεται δε ότι, για την περίοδο από τις 16 Μαΐου 2016 έως τις 10 Νοεμβρίου 2017, η Αυστρία στηρίχθηκε σε τέσσερις διαδοχικές συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: