ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Όσο τελειώνει ο χρόνος τους δεν ξέρεις από που να πρωτοφυλαχτείς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όσο τελειώνει ο χρόνος τους δεν ξέρεις από που να πρωτοφυλαχτείς:
 
🔸 Από την επίσημη ληστεία των γραβατωμένων του καρτέλ της ενέργειας (και των Σταϊκούρα-Αδωνη που μας κλέβουν παράλληλα, μέσω του ΦΠΑ της πανάκριβης ενέργειας)
ή
🔸 Από τα κυκλώματα νοθείας και λαθρεμπορίας καυσίμων, που δεν δυσταζουν να εκτελούν μέρα μεσημέρι πρατηριούχους για να τηρηθεί η ίδια "τάξη και ηθική" της νύχτας και στην λιανική, "πειράζοντας" μετρητές και καύσιμα για να τα πληρώσεις, στην πραγματικότητα, άλλο ένα 20-30% ακριβότερα;;
 
Το να μπει σύστημα εισροών-εκροών και στα διυλιστήρια, απ' όπου ξεκινάει το κύκλωμα που παραβιάζει τώρα και τα αντίστοιχα διάτρητα των πρατηρίων, είναι ψιλά γράμματα για τους "άριστους" παρατρεχαμενατζήδες του γκουβέρνου των πλατφορμών μάλλον, ε;;
 
Bρώμα και δυσοσμία με κάλυψη από πολλά ανώτερα κυκλώματα: ΕΔΩ.

9 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

(Ξένο σχόλιο)


Πρέσπες , λαθροϊθαγένεις , προώθηση πάσης φύσεως ανωμαλίας , λαθρομετανάστευση , υπογεννητικότητα , αλλοίωση δημογραφικής εικόνας , ανεργία , φυγή νέων στο εξωτερικό , εγκληματικότητα , απροθυμία των κυβερνήσεων να ζητήσουν λογιστικό έλεγχο του χρέους , ποινικοποίηση της φιλοπατρίας , αφοπλισμός νησιών και ένας σωρός άλλα που βαριέμαι να γράψω . Αυτό δεν είναι κράτος, έστω και με αρκετές παθογένειες , αλλά ο ορισμός της παθογένειας .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα φίλε ΑΡΡ...αυτό είναι κράτος βρυκόλακας όπως έχουμε ξαναγράψει.Διψάει για αίμα ελληνικό.

Ανώνυμος είπε...




ΜΗΠΩΣ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;

https://www.iellada.gr/istoria/i-lexi-ellinas-apagoreyotan-gia-1500-hronia-me-poini-thanatoy
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ ...έτσι είναι το όνομα ΕΛΛΗΝΑΣ και τότε και τώρα είναι για αυτούς κόκκινο πανί, και μόνο που το ακούν οργίζονται. Διότι αυτό το όνομα δηλώνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και αυτοί θέλουν μόνο δούλους και σκλάβους.

ΑΡΡ. είπε...


ΣΥΝΔΡΟΜΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ.

(Ή Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΤΟΜΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΕΙΟΥ ¨ΕΞΑΝΔΡΙΣΜΟΎ¨)

ΑΝΕΝΤΑΚΤΕ

Καλώς ήλθες στο κλαμπ (λέσχη) αλλά έξυσες οικεία κακά.

Η υπερήφανος Ρωμηοσύνη αποτελεί την ¨υπερήφανο¨ εθνική εκπούστευσι της ελληνικής θεοφόρου μνήμης. (Δεν φθάνει δηλαδή που σας αλλάζομε δια της θρησκευτικής βίας και εκβιασμού την εθνικήν σας συνείδησιν και υπόστασιν, οφείλετε είσθαι και, ως εκ θρησκευτικής πίστεως, υπερήφανοι κιόλας γι αυτό!)
Είναι η ίδια σατανική λογική δι' ής η νέα τάξις σήμερον προβάλλει, προωθεί και επιβάλλει νομοθετικώς (και δημοκρατικώς πάντα εννοείται) την ¨υπερήφανον ανδρικήν πουστοσύνην-εξανδρισμόν!¨ (Η γυναικεία φύσις ούτως ή άλλως είναι εκ φύσεως παθητική ώστε και ¨εταιριάζουσα ¨ δεν καταπίπτει περαιτέρω όπως η εις παθητικήν παρά φύσιν μεταπίπτουσα, ενεργητική εκ φύσεως, ανδρική φύσις.)

Δηλαδή, κι εδώ, είναι ως εάν έλεγον οι νυν απροκάλυπτοι (όπως και οι πρώην ¨θεοκάλυτποι¨) Κρόνειοι σατανισταί; : δεν φθάνει που αποσπώντες τα αγόρια από την οικογένειά σας τα κάνομε γιουσουφάκια, σεξουαλικά σκλαβάκια των ανωμάλων ερωτικών ορέξεών μας, πρέπει αντί ντροπής και διαμαρτυρίας να είστε, ¨γαμόπαιδα¨ αλλά και γονείς, υπερήφανοι ου μην αλλά και ευγνώμονες για την τύχην σας αυτή, που τα κάναμε πουστοήρωες όπως επιβάλλει η πουστομόδα που εμείς σαν θεοί επιβάλλομε. Εξυπακούεται ότι ως εκ τούτου πρέπει και να μας ψηφίζετε κιόλας!Σε λίγο να μας βάλετε, γιατί όχι, και στους ναούς σας. Θεούς δούλων-υπαλλήλων, ούτως ή άλλως, ψηφίζετε από αιώνων πολλών κι εκεί.
Εδώ δεν έχει τί κανείς να πρωτοθαυμάσοι! Το κτηνώδες θράσος της εξουσίας ή την παθητικότητα και δουλοφροσύνη των πολιτικοθρησκευτικώς υπνωτισμένων μαζών! Έχει άραγε αιδώς και αίσχος επιδείξαι ιστορικώς ποτέ βαθμόν υψηλότερον τούτου; Του κακού η σκάλα, όπως θα έλεγε και ο Κ. Παλαμάς, σκαλί παρακάτω;




Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ:
Αυτοί που λένε πως η θρησκεία δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ξέρουν τι είναι η θρησκεία.

ΑΡΡ. είπε...



Αυτοί που λένε πως η θρησκεία δεν έχει σχέση με την πολιτική, δεν ξέρουν τι είναι η θρησκεία.

.......................................

ΜΑΘΕ ΡΩΜΗΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.

Ακριβώς ακριβέστατα. Το αρχαιότερο απλά κόμμα είναι η θρησκεία. Μήτηρ, τροφός και παιδαγωγός και όλων των πολιτικών κομμάτων-υπαλλήλων της των προωρισμένων για την βρώμικη εξουσιαστική-Προκρούστειο δουλειά. Αυτή δε ασχολείται με κάτι πιο λεπτό και μη εύκολα διακριτό. την διάβρωσι και αποπλάνησι (κλοπή) ψυχών και συνειδήσεων πράγμα άλλωστε που κάνει και πιο εύκολη και την δουλειά της πολιτικής εξουσίας (εκείνη εκπαιδεύει δούλους, η θρησκεία εθελόδουλους.) Αφού όταν κλέψης την ψυχή του άλλου, δεν χρειάζεται καν να κλέψης το πορτοφόλι του. σού το προσφέρει πρόθυμα ο ίδιος για να ¨σώση¨ την κλεμμένη ψυχή του! (Μιλάμε για την απόλυτο παράνοια.)
Ο πονηρούλης Ρωμαίος πράκτωρ Πάμπλο ήξερε τί υπενόει (όχι οι ζωώδεις πιστοί του φυσικά) όταν εκήρυττε: ¨Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του θεού των θεώ. ¨Καζάν-καζάν" μοιρασμένα που λέει και ο ανατολίτης γείτων, ¨Μπίνγκο¨ δηλαδή, χα, χα!

ΥΓ.
Γι αυτό και Ελλάς και ελευθερία τσούζει. Εισχωρεί ως φαίνεται πολύ βαθειά.
Δεν πειράζει. Έχει βλέπεις και η δικαιοσύνη τις δικές της οδυνηρές ορμές...



Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΑΡΡ.
Δυστυχως οι κατακτητες του ιερου τοπου μας, τα υβριδια του Γιαχ δηλαδη τον εχουν μετατρεψει σε αυτο που ονομαζω ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΟΤΟΠΟ .

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

ΑΡΡ. είπε...



ΑΝΕΝΤ.

Παραφράζοντες και ημείς το περίφημο εκείνο πατριωτικό ρητό του Κένεντυ
θα λέγαμε: Μη ζήτει τί κάνει η αλήθεια για σένα αλλά εσύ για την αλήθεια.
Μεμψιμοιρία δε και ναρκισσισμός δεν κάνουν πολιτικάς, θρησκευτικάς ή κοινωνικοταξικάς διακρίσεις.
Έρρωσο και θάρσει.

¨Αγωνιστών γέρας και φιλοσόφων ελπίδες αγαθαί.¨
(Ωδάρχης.)