ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Θα χάσετε απ' τις ιταλικές DOHA που είναι μούφα, επειδή κάποιοι σπρώχνουν δήθεν εξυγίανση στα ναυπηγεία;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Εκεί εσείς στην Γαλλία...και ας τα ακούσει και ο Μακρόν, εάν σας έχει μείνει λίγο μυαλό φέρτε light έκδοση της FDI στα 650 mil το κομμάτι. Μελλοντικά θα πάρετε τα λεφτά από την τοποθέτηση 8 ECM, αντί μόνο 4 και θα τοποθετηθούν άλλα 8 VLS Sylver A50 και sonar Captas 4 ή κάτι νεότερο που θα έχει βγει.

Θα χάσετε απ' τις ιταλικές DOHA που είναι μούφα, επειδή κάποιοι σπρώχνουν δήθεν εξυγίανση στα ναυπηγεία; Κατεβάστε αυτή τη πρόταση στο ελληνικό ΠΝ  και κάντε κάτι τηλέφωνα στον Κυριάκαρο για να σφίξουν λίγο οι κώλοι. Εξάλλου οι χρόνοι παράδοσης των Doha είναι ίδιες με αυτές των φρεγατών FDI.

Ο κόσμος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα πάντα. Όταν τα site του γράφουν 2 δις 4 κορβέτες και αναβάθμιση μεκο για μήνες και ξαφνικά εδώ και 2 μήνες η τιμή μεγαλώνει για να χωρέσουν οι μουσαφίριδες πιάνεται απροετοίμαστος. Εγώ το έχω πει. Ο Μακρόν πρέπει να τους γαμήσει, γιατί παίζουν άσχημα.

Καίνε το μυαλό του κοσμάκη .  Εγώ δεν έγραφα ότι οι Άγγλοι είναι λαγοί των Ιταλών, όπως οι Ολλανδοί ήταν λαγοί των Αμερικανών;; Τους ακούτε τώρα τους Άγγλους πουθενά;; Τώρα λένε ότι οι Άγγλοι παίρνουν τον πούλο εξαιτίας του υψηλού κόστους αναβάθμισης των ΜΕΚΟ, λες και οι Ιταλοί με το 2,1 δις στις 4 doha, χωρίς όπλα, θα μας περισσέψουν για τις meko. Δούλεμα παίζουν και όλοι ξέρουμε ποιοι είναι πίσω από όλα αυτά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι πίσω από αυτά εντέλει;