ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Ο σκίσας του σκίσαντος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τραγκαδιάδα...
 
Καλά μου παιδιά που τα χετε βάλει με την περιουσία του Τράγκα, που όσο ζούσε απ' ότι ακούω, είχε πολλάκις ελεγχθεί και βρεθεί ως νόμιμη, για την στοιχειοθέτηση της κατηγορίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πρωτίστως θα πρέπει να αποδειχθεί η παράνομη προέλευση των χρημάτων ώστε να αποδοθούν κατηγορίες και σε τυχόν όσους μετείχαν στην τέλεση του παραπάνω αδικήματος, οπότε θα προστεθεί και η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διακίνηση και το ξέπλυμα του βρώμικου αυτού χρήματος.
 
Αν λοιπόν ισχύουν φήμες που διακινούνται ότι ο μακαρίτης ξέπλενε ή πάρκαρε μαύρο πολιτικό ή επιχειρηματικό χρήμα και αποδειχθεί αυτό θα έχουμε πολλά να λέμε να ακούμε και να βλέπουμε για να περάσει η ώρα και να ξεχνιόμαστε από άλλα δυσάρεστα προβλήματα.
 
Πισπιρίγκου σε έσκισε ο θείος.
 
Πήρε εκδίκηση που έσκισες τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη που εκείνοι είχαν σκίσει τον Μπάμπη που αυτός είχε σκίσει .... και πάει λέγοντας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος Τράγκας ήταν φορολογικός κάτοικος Μονακό. Συνεπως οι αναφορες για έλεγχου απο ενα πρώην ΣΔΟΕ οποίος γνωρίζει πολυ καλα οτι δεν υφισταται δυνατοτητα ελεγχου, φανερωνουν αυτό ακριβως οτι ολα γινονται για προπαγανδα οπως με τις περιβοητες λίστες Λαγκαρντ .

ΑΡΡ. είπε...



Αυτός ήταν καθαρόαιμος Εβραίος, γατάκια, όχι γιαλατζί ημίαιμο όπως οι εβραιογλείφτες καρπαζοεισπράκτορες κυβερνώντες μας. Όσο για τα πλυντήρια (συγχωρητήρια-συγχωροχάρτια ) σπιλωμένων προσωπικοτήτων, κρατάει αρχαιόθεν
αυτή η ¨κολώνια¨, θρησκευτικά τότε, και δημοσιογραφικά τώρα,
και μακάριοι οι αποπροσανατολίζοντες, ξεπλένοντες-εξαγνίζοντες, τότε
δια του ¨άρτον και θεάματα,¨ νυν δε ¨ δια του ¨ επιδημίαι και φρέσκα εγκλήματα.¨










ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πολύ σωστά αγαπητέ φίλε ΑΡΡ....για αυτό οι εταιρίες του Φράγκα χρωστάνε στο δημόσιο 13 εκατομμύρια.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχουν και κατι αλλα μπουμπουκια που ειναι παντα στο απυροβλητο .
Κατι τυποι που πριν χρονια προσπαθησαν να περασουν απο το αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος κατι πλακες χρυσου .

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Και είναι όντως σήμερα πολύ...πεθαμένος, έτσι;
Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία!
Φίλε Λύκαστρε, τα σέβη μου!
Ν.