ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Υπενθύμιση. Τα 5 στάδια του πένθους .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Υπενθύμιση.Τα 5 στάδια του πένθους είναι:
 
1. Άρνηση
( Με τέτοια επιτόκια, ξέχνα τον δανεισμό από τις αγορές! )
 
2. Θυμός
(Ορσε να μην στα χρωστάω που θα έτρεχε με 4%...!)
 
3. Διαπραγμάτευση
(Μήπως να πούμε ότι θα καλυφθεί το έλλειμμα με τα πρόστιμα του ΚΟΚ ή θέτε να τα επεκτείνουμε σε πεζούς ή και σε καθιστούς μπροστά από τηλεοράσεις;; )
 
4. Κατάθλιψη, ενίοτε και διπολική
(Ομαδικό αυτομούντζωμα. μπροστά σε καθρέφτη. Ή ισοδύναμα ατομικό με σελφι για ποσταρισμα στάτους σε ένα νέο app Πιερικακη στο .gov)
 
5. Αποδοχή
(Το "Τι ψηφίσατε ρε αγάπες;;" έχει μέσα και συναίσθημα όμως! Πες και εσύ Σωτηράκη... )
 
Άντε και ζωή του λόγου μας!😊 

Ορσε του λένε τώρα και οι διαπιστωσάκηδες ΕΔΩ...
 
Υ.Γ  Τον χειμώνα θα λειτουργήσουμε γιάφκα όπου θα μπορείτε να έρχεστε να βάζετε όσες μούτζες θέλετε χωρίς πρόστιμο..

2 σχόλια:

No N@me είπε...

Φίλε μου καλέ σε διαβάζω ανελλιπώς απλά δεν σχολιάζω αλλά σίγουρα προωθώ όπου σχολιάζω τα άρθρα σου. Σου κάνω δώρο την φώτο στο screen να την στείλεις στον Σταικούγα μήπως και μπορεί να μας εξηγήσει αυτός εφόσον δεν έχουμε μνημόνια πως συμβαίνει αυτό.
Προϊόν που φτιάχνει Ελληνική εταιρία στην Ελλάδα να έχει τιμή εδώ 7,45€ και στα σκόπια που δεν είναι μέλος την εε και το κάνει εισαγωγή να έχει τιμή 2,43€.
Αν μου λύσει αυτή την απορία ο Σταικούγας εγώ θα ψηφίσω τους νδούλους δαγκωτό. Αν πάλι δεν μπορεί να το κάνει τότε να πάρει τους στριγκάτους αγκαζέ και να πάνε να κάνουν τα πλακοτέτοια τους άλλωστε καθώς φαίνεται μόνο σε αυτό να είναι πιθανόν καλοί για να έχουν και τέτοια πρεμούρα για τους κουπεπέδες.

https://prnt.sc/hudUh9PDLYdq

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλημέρα No N@me κρίμα να μην σχολιάζεις τακτικά. Τα λες με τόσο γούστο. Δεν νομίζω ο Σταικούγας (γαλλική προφορά) να μπορεί να σου το εξηγήσει διότι ανήκει στα μαλάκια όπως το χταπόδι, αλλά σε αυτά με τις 8 τσέπες. Οχτάτσεπα το είδος του.!! Με οχταχέρια για να αρπάζουν.

Για την ιστορία το ΚΡΙ-ΚΡΙ έχει θυγατρική εταιρεία στο Τέτοβο των Σκοπίων, διότι εκεί έχουν συγγενείς αυτοί που έχουν την εταιρεία. Από την ελληνική μειονότητα που απέμεινε στα Σκόπια.