ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

VISIT THE REAL AEGEAN

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

VISIT THE REAL AEGEAN

Είδα το διαφημιστικό spot της Τουρκίας για το “TOURK AEGEAN”. Για όσους δεν το άκουσαν, η Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUIPO), ενέκρινε το αίτημα της Τουρκίας για την κατοχύρωση του brand name “TOURKAEGEAN”.Δεν θα αναφερθώ στις προεκτάσεις του ζητήματος, αφού το τελευταίο που έχουμε ανάγκη, είναι και μια κόντρα “ονοματολογίας”.
 
Το σποτ είναι εξαιρετικό.
Η επιδίωξη σκηνοθέτη και παραγωγής, ήταν σαφώς “να θυμίζει Αιγαίο”. Και τα κατάφεραν.
 
“ΘΥΜΙΖΕΙ”....Αλλά δεν είναι…
Ελπίζω να έχει τα αντανακλαστικά το Υπουργείο Τουρισμού και να βγάλει το δικό του spot , με σλόγκαν “VISIT THE REAL AEGEAN”...

3 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σου Λυκαστρε και ολη η παρεα.
Γραφω αυτο να γελασετε.
Μολις γυρισα απο το καστρο της καβαλας ειχε παρασταση η κορη μου,και καθως πηγαινα στο μαγαζι βλεπω εναν να ρωταει σε τστα πατρα αγγλικα που ειναι η σταση για το λεοφωρειο προς....Ινστανμπουλ..ρωτουσε τους Αλβανους σε ενα καφενειο εκει κοντα αλλα σε αντιθετη κατευθυνση.
Εδρασα ακαριαια κανω πλακα τσι Αλβανοι απο εδω για Αλμπανια λεω, γελανε αυτοι και του λεω σε απταιστα αγγλικα με ποντιακη προφορα come with me τον περασα απο την αντιθετη μερια των Καμαρων και ειχα το λογο μου.
Εκει λιγο πριν την εισοδο της μεγαλης καμαρας ειναι η σταση για το λεωφορειο,απεναντι ομως εχει μια μεγαλη ταμπελα που γραφει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 450 ΚΜ konstantinoypolis ok? του λεω κουναει το κεφαλι του και συμπληρωνω στην αρχαια γλωσσα ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ.. ΣΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΕΕ.
Οτι και να κανουν οσα σποτ και να γυρισουν οσο και να μαγαριζουν αυτον τον ιερο τοπο δεν θα γινει ποτε δικος τους,γραψτε τους στα αρχιδια σας και ετοιμαστειτε να γλεντησουμε.
Ειναι πολλα τα βελη λεει...

ΑΡΡ. είπε...



Κανείς Τούρκος βαρβαρότερος και τρομερότερος από τον εβραιότουρκο που κουβαλάμε και παλεύουμε, αιώνες τώρα, τόσο μέσα μας όσο και ως εξουσία,
τους θρησκευτικούς και πολιτικούς, (εβραιοτουρκοφάρα), εκπροσώπους αυτού
και όχι των Ελλήνων φυσικά.
Θάρρος και υπερηφάνεια Έλληνες. Αξίζει να ζης, να αγωνίζεσαι και να πεθαίνης ως φωτεινός άνθρωπος για την αιώνια ελληνική αλήθεια.

(Και ευ Sunday τοις πάσιν.)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡ....πολύ σωστά όσα μας λές. Οι Γερμανοί μας είχαν πει ότι ο Εθνάρχης είχε συμφωνήσει γιά συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους.Όλα δείχνουν πως έχουμε πλήρη παραχώρηση.