ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Μιλάνε για διαρροές οι άνθρωποι που επιτρέπουν στα Τουρκία UAV να πετούν πάνω απ' τα νησιά, τα οποία καταγραφούν και κάνουν υποκλοπές τα πάντα.

Σε συνέντευξη μου στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" αναφέρθηκα και όχι μόνο, στη παρότρυνση προς τους αρχηγούς των Επιτελείων να προβούν σε ενέργειες για να ελέγξουν το φαινόμενο των #διαρροών, αλλά και για το ισχυρό τείχος ανάσχεσης του τουρκικού αναθεωρητισμού.https://t.co/38TtsWnZol pic.twitter.com/PaWGQlj9Iu

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιλάνε για διαρροές οι άνθρωποι που επιτρέπουν στα Τουρκία UAV να πετούν πάνω απ' τα νησιά, τα οποία καταγραφούν και κάνουν υποκλοπές τα πάντα.  

Μιλάνε για διαρροές λες και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη στους Ουκρανούς. Οι Ουκρανοί δεν θα έχουν δώσει πληροφορίες στην Τουρκία;; Κάπου έλεος δηλαδή. Και στην τελική να σέβεστε τους στρατιωτικούς. Απ' την μία μας έλεγες πως δεν είναι η ώρα για να μιλάμε για την Τουρκία εντός του ΝΑΤΟ και τώρα σε είδαμε να τραβάς το αυτί στα μογγόλια στο ξένο συνέδριο. 

Τους στρατιωτικούς τους ρωτήσατε εάν θέλουν να αδειάζουν οι αποθήκες;; Μήπως σας περνάνε κάποιο μήνυμα;; Μήπως σας λένε ως εδώ;; Μήπως διατάζει η κυβέρνηση, ενώ ένα τέτοιο θέμα πρέπει να συζητηθεί απ' όλα τα κόμματα; Τα έχετε κάνει όλα καλά; Παπατρέχες είστε για αυτό τα κάνατε σκατά και με το τάνκερ του Ιράν και με τον εφοπλιστή Σαφα και με τους spike nlos.

1 σχόλιο:

Άγνως είπε...



Ή το ταχυδρομείο έκλεισε ή το αναδέμα παρεξέκλινε ή ξένες παρεμβολές. Λες;