ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Η ιστορία με τον "Οπλίτη" της EODH είναι μάλλον το μεγαλύτερο δούλεμα που ρίχνουν Rheinmetall και KMW σε αφελείς Έλληνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ιστορία με τον "Οπλίτη" της EODH είναι μάλλον το μεγαλύτερο δούλεμα που ρίχνουν Rheinmetall και KMW σε αφελείς Έλληνες..

Έχουν ντύσει μία μικρή ελεγχόμενη εταιρεία τους "ελληνική" και προσπαθούν να πουλήσουν γερμανικά τεθωρακισμένα στους Έλληνες ως "ελληνικά". Και οι Έλληνες ενθουσιάζονται που θα αγοράσουν "ελληνικά προϊόντα". Οι Γερμανοί (αν τους κάτσει) θα πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια.

Οι περισσότεροι δεν έχουν την παραμικρή αντίληψη των πραγμάτων και έχουν πειστεί ότι μία μικρή "ελληνική" εταιρεία ανέπτυξε ένα όχημα αντίστοιχο του Dingo με... ίδια κεφάλαια;; Το πλήρες όνομα της εταιρείας το γνωρίζουν;; 

Αν υπάρχουν ανάγκες, να κάνουμε έναν ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, κι όχι να δίνουμε συμβάσεις σε Γερμανούς νομίζοντας ότι αναπτύσσουμε τη βιομηχανία μας. Μη μας περνάνε και για ηλίθιους.  Στην πράξη, λοιπόν, παίρνουμε με αλαλαγμούς ένα γερμανικό προϊόν, υπερήφανοι ότι είναι ελληνικό (και αυτός είναι ο λόγος που το προτιμούμε), εξασφαλίζουμε κάποιο χαμηλής προστιθέμενης αξίας έργο, αποκομίζουμε μηδέν τεχνογνωσία (μιας κι είναι όλη ελεγχόμενη από τους Γερμανούς).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το να μας περνούν για ηλίθιους, είναι ένα δικαίωμα που τους έχουμε δώσει εμείς.Και μας έχουν για αποικία

Μμ. είπε...



Τί αποικία βρε, παρωχημένα αυτά. Εμείς το τερματίσαμε ευρωοθωμανικώς.
Αναλώσιμο γεωπολιτικό δημοκρατικό πειραατόζωο, τρομάρα μας γίναμε,
ρεζίλια ακόμα των σκυλιών κανίς (βλ. Σκόπια, αυτό μωρέ που το φωνάζουν ¨Μακεντόνσκι¨... ναι για!)