ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Τεχνητή Νοημοσύνη μια Λερναία Ύδρα μια νέα ζωή μορφής που θα αναπαράγει τον εαυτό της.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σας έχω μιλήσει αρκετές φορές για τους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους που ελέγχουν τον πλανήτη. Ας πούμε κάποια πραγματάκια για αυτά τα δύο σκέλη της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να βάλουν όλον τον κόσμο σε πλήρη έλεγχο , δουλεία και καταναγκασμό.

Κάθε Βασιλικός Σεληνιακός Οίκος έχει και τον αντιπρόσωπο του που βγαίνει και λέει στα ΜΜΕ αυτά που θέλει ο κάθε ένας "βασιλιάς". Για παράδειγμα έχουμε τον Elon Musk και τον Bill Gates. O Bill θέλει να αναλάβει τον έλεγχο, μέσω των διαφόρων πατεντών , που κατά καιρούς έχει προτείνει. Και προωθεί τον παγκόσμιο έλεγχο (για αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτόν) δήθεν για λόγους παγκόσμιας υγείας , αφού θέλει με κάθε ιό που θα ρίχνουν στην ανθρωπότητα , όλοι να τρέχουν να εμβολιάζονται .

Και έρχεται ο Elon από την άλλη με τις επενδύσεις του στην τεχνητή νοημοσύνη (Α.Ι) και μας λέει ότι επενδύει στην Α.Ι σε μια ευφυΐα τόσο ισχυρή που θα είναι ταχύτερη και μεγαλύτερη από την συνδυασμένη νοημοσύνη όλου του ανθρώπινου γένους. Όμως στην ερώτηση "γιατί επένδυσε σε κάτι που φοβάται"- αφού έχει δηλώσει ότι φοβάται πως η  τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να καταλάβει την εξουσία πάνω στην Γη- απάντησε ότι επένδυσε εκεί για να επιβλέπει την ...εξέλιξη της.!

Πολλοί ακούνε για τεχνητή νοημοσύνη, ξέρουν όμως ακριβώς τι είναι;; Η Α.Ι δεν είναι ο μίνι εγκέφαλος που θα έχει ένα πολύ "έξυπνο" μηχάνημα που θα μας εξυπηρετεί σε κάποια ανάγκη μας. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ουσιαστικά ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ. Που θα μπορεί από ένα σημείο και μετά να ξεφύγει από τον έλεγχο της ανθρωπότητας και της επιστήμης...αποκτώντας ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ και ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

Μην φανταστείτε ότι η Α.Ι θα είναι φορτωμένη σε ένα μηχάνημα ή σε ένα ρομπότ που αν το βγάλεις από την πρίζα , όπως σε έναν υπολογιστή λύνεις τα όποια προβλήματα σου .Θα είναι διασκορπισμένη σε αμέτρητες διαδικτυομένες τράπεζες μνήμης και σε server farms* που κανείς δεν θα ξέρει που ακριβώς είναι , και θα μπορεί να υπάρχει σαν ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ  που αν της κόβεις το ένα κεφάλι θα φυτρώνουν δύο και κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκονται τα "νέα κεφάλια".

Έτσι η Α.Ι δεν θα πεθαίνει ποτέ και θα παίρνει ηλεκτρονικά και ψηφιακά και ψυχρά αποφάσεις για το πως θα ζουν οι άνθρωποι και θα τους καταναγκάζει σε συγκεκριμένες συμπεριφορές. Παγκοσμιοποίηση λοιπόν από τον έναν Οίκο και Καταναγκασμός από τον άλλο Οίκο. Το Θηρίο με τα δύο "κέρατα" που έλεγε και ο Τζώνη ο Αποκαλυπτικός (Αποκάλυψη 13:11).

Η Α.Ι θα μπορεί να λειτουργήσει με πολύ μεγάλη ταχύτητα , θα παρακολουθεί σχεδόν όλα τα πράγματα ταυτόχρονα πάνω στον πλανήτη, θα παρακολουθεί ΟΛΕΣ τις κάμερες πάνω στον πλανήτη, ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους και τα τσιπάκια τους. Με λίγα λόγια ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και θα ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτά όλα τα έχουν έτοιμα και τα προωθούν μέσω των αντιπροσώπων τους.

* Τι είναι server farms...Μια Α.Ι που θα τρέχει σε ένα server farm, δηλαδή 5-6 χιλιάδες σέρβερ μαζεμένους, θα θελήσει να κάνει ένα αντίγραφο του εαυτού της και να το αποθηκεύσει κάπου, ώστε ακόμα και αν καταστραφεί αυτή η φάρμα των σέρβερς , να μπορεί να λειτουργήσει από αλλού. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: