ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Όλη μέρα σήμερα τα μποτάκια από Αμέρικα μας τα έχουν ζαλίσει για την αποδέσμευση των Harpoon.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλη μέρα σήμερα τα μποτάκια από Αμέρικα  μας τα έχουν ζαλίσει για την αποδέσμευση των Harpoon. Βέβαια δεν αναφέρουν πόσα χρόνια η ΠΑ ζητά αυτά τα όπλα και ο θείος Σαμ απλά σφυρίζει αδιάφορα.

Θα αρχίσει το γνωστό παραμύθι ότι εμείς δεν τα ζητήσαμε και η ΠΑ λογικά δεν τα θέλει, στερώντας από το κύριο μαχητικό της δυνατότητες που τις παρείχαν τα περιορισμένα σε αριθμό Mirage με τους Εxocet. Λογικό ακούγεται αυτό αν έχεις κάνει λοβοτομή.

Απορία πολλών η οποία και προφανώς δεν πρόκειται να απαντηθεί είναι γιατί δεν γίνεται επιλογή του πιο προηγμένου JSM, μιας και θα έχουμε και F-35 στο μέλλον. Λογικά και αυτά δεν ζητήθηκαν άσε που μπορεί να εμπίπτει σε τίποτα απόρρητα και να έχουμε και κανένα θέμα.

Αυτά τα λίγα   ..😂 😂 😂 συνεχίστε να ανεβάζετε ανώνυμα άρθρα, καλά να είμαστε να σας γλεντάμε όπως σας πρέπει.

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΊ ΕΔΩ ΔΕΝ...

Η μεγαλυτέρα ίσως απόδειξις ότι υπάρχει ενεργός θεία πρόνοια υπέρ Ελλάδος
(μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου φυσικά και ίνα μη ώμεν απόλυτοι)
είναι ότι στον αντίποδα αυτού του μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτικού καρκινώματος και ¨δημοκρατίτιδος¨ που έχει επιβάλει η ευρωδυτική
ξενοκρατία στην Ελλάδα στέκεται υπερβάλλουσα μια διαστημικής παράνοιας μεγαλομανής και προκλητική Τουρκία που αν είχε κι αυτή τους δυτικούς ¨δημοκρατικούς τρόπους,¨ θα μας είχε ¨καταπιεί¨ προ πολλού.
Διότι τώρα μας κρατά κάπως στην ζωή ενεργοποιώντας με την βάρβαρο
στάσι της τα εθνικά μας υπερήφανα (και όχι δημοκρατικώς πουστοϋπερήφανα) ανακλαστικά.
Οψόμεθα.