ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Τι σκατά φυλάνε εκεί τα ντουγάνια ;;Θα μπούνε καταδρομείς Τούρκοι και θα ξυπνήσουν δεμένοι και ξεβράκωτοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τι να πει κανείς...οκ μέχρι τον Μπαρμπαλιά έφτασαν και γέννησε εκεί η λαθρομετανάστρια.!!

Στον Μπαρμπαλιά που είναι απέναντι από το Παληό στο μισό μίλι και πας και κολυμπώντας (στην φωτο αριστερά το μεγάλο, τα υπόλοιπα είναι ο Τσουκαλάς, το Ασπρονήσι και η Παναγιά).
 
Στον Μπαρμπαλιά και στα Τουκμάκια που πάνε με τις βάρκες για μπάνιο καθημερινά στα 3 σκάρτα μίλια απο τα Τρούπια και κάτι παραπάνω από την Πεδή.
 
Ήθελα να ξερα κανείς από το φυλάκιο του Παληού δεν πήρε μυρωδιά τις βάρκες σε ανοιχτό πέλαγος.;;; Υποτίθεται είμαστε και σε κατάσταση έντασης με τους απέναντι .Τι σκατά φυλάνε εκεί τα ντουγάνια ;;Θα μπούνε καταδρομείς Τούρκοι και θα ξυπνήσουν δεμένοι και ξεβράκωτοι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ

Υπηρχε προσωπικο για παρατηρηση;διοτι η Κουλα χρηματοδοτει -εξοπλιζει την Ελλαδα με παπαδες
Δεν ξερω βεβαια αν στο μελλον τους κανει παπαλεο-παπαστελθ=παπατριοτ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν προλαβαινουμε τωρα. Καθαρίζουμε αποθήκες απο περιττά πυρομαχικά.Μην μας κατηγορήσουν και γαι μη συνεργασιμους και μας κόψουν την εξέλιξη. Μεχρι και τα μογγολια μας πηρανε χαμπαρι οτι ξεβρακωνομαστε και μας κανουν τεστ Αλλα εμει εχουμε σχεδιο .Πρωτα θα τους αφησουμε να ελθουν και μολις ερθουν ολοι θα βαλουμε φωτια να καουν ολοι μαζί. Αμ πως. Τόσα χρόνια στρατηγικά κόλπα μαθαίνουμε στα γραφεία του κομματος.

Μμ. είπε...



Δεν θέλω επεκταθήναι δίνοντας ιδέες στα Μόγγολα αλλά φοβάμαι εκεί πάει το πράμα, μακάρι διαψευσθήναι εννοείται. Κατάληψι βραχονησίδος με ντού από τουρκοειδικές δυνάμεις με ασπίδα αναλώσιμα λαθραία ισλαμοτζιχάντια, οπότε μη βαράτε, κατοικημένη ισλαμική περιοχή, παραβαίνετε Ο.Η.Ε., ανθρώπινα δικαιώματα...
Άρα το ¨πρώτα σας καίμε και μετά ρωτάμε¨ το παίρνουμε πίσω, ίσον πάμε Χάγη
και το συζητάμε όπως γράφει και το ¨βρείτε τα¨ νατοϊκό σενάριο. άλλο που δεν θέλουν και τα λοατκί χέστηδες προδοτάρια μας δηλαδή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΑΝΕΝΤΑΧΤΕ....φυσικά και υπήρχε και φυλάκιο και προσωπικό εκεί για να προσέχει υποτίθεται. Όλη αυτή η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΒΑΣΗ έγινε απέναντι από τις προκεχωρημένες θέσεις μάχης του ΜΚΤΕ στο Μανταμάδο.!!!!

Το ότι έγινε με τόση ευκολία, αυτό δεν ανησυχεί κανέναν;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ
Απο το 2004 εχουν γεμισει το στρατευμα με ΕΠΟΠ εξ Αλβανιας .