ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΘΕΤΕ ;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θες να γίνεις διακινητής fake news; (παραπληροφορώντας τον μέσο αναγνώστη, λέγοντας σε κάθε άρθρο ασυναρτησίες τις οποίες αλλάζεις στα επόμενα άρθρα σου λοιδορώντας το ΠΝ σε εβδομαδιαία βάση, ασκώντας ‘πόλεμο’ σε κάθε μη αμερικάνικο σύστημα).

Θες να γίνεις ειδικός σε θέματα marketing;; (παρουσιάζοντας τράτες ως φρεγάτες και λέγοντας για κορυφαία προώθηση από την μαμά εταιρεία).

 Θες να γίνεις και εσύ δημοσιογράφος, γράφοντας μόνο ανώνυμα άρθρα;;

 Μην χάνεις χρόνο και παρακολούθησε τώρα ηλεκτρονικά την νέα σειρά μαθημάτων powered by F&S (ΠκΔ)!! Μια ακόμα πρωτοβουλία για όλους εσάς που τόσους μήνες μας έχετε στηρίξει!! Μετά το πέρας των μαθημάτων θα μπορείτε να αρθρογραφείτε (φυσικά ανώνυμα) σε μας ή σε άλλα μέσα του χώρου. ΕΓΚΑΙΡΑ/ΕΓΚΥΡΑ/ΙΣΤΟΡΙΚΑ.

Υ.Γ Ακόμα κλαίνε για την επιλογή της FDI, μάλλον ήταν πολλά τα λεφτά, δεν εξηγείται αλλιώς. Ας πάρει κάποιος τηλέφωνο την NG ή την γαλλική πρεσβεία να στείλει ένα κουτί κρουασάν στους ιστορικούς γιατί τους κέρασε πικρό καφέ και έχουν χαλαστεί.

Κοιτάτε μόνο να έχει και βουτύρου και σοκολάτας γιατί θα αρχίσουν να λένε πάλι για ελλείψεις στο προσφερόμενο κρουασάν και δεν είμαστε για τέτοια καλοκαιριάτικα..😂 😂 😂 

Δεν υπάρχουν σχόλια: