ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Τέσσερις Εποχές - Σκλάβος σου για πάντα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :  Κάποια τραγούδια μας θυμίζουν περισσότερο το καλοκαίρι. Τα έχουμε συνδυάσει με το χρυσό καλοκαιράκι...για να σας βάλω λοιπόν σε καλοκαιρινή διάθεση και Mod διάλεξα αυτό το τραγούδι. Νομίζω είναι η καλύτερη διασκευή.

7 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλό καλοκαίρι όντως. Αν και εδώ είναι κρύα για τους περισσότερους η θάλασσα και δεν μπαίνουν. Καλύτερα για μας, χαιρετίσματα από τον εξωτικό Χρυσόστομο
Dropped pin
https://maps.app.goo.gl/xCyXCbzsJ5dZpgzh9

Ανώνυμος είπε...



https://www.youtube.com/watch?v=0592ba7iVG0

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...να κάτι τέτοια μου στέλνεις και μετά εγώ ζηλέωωωωωω.!!!! Αλλά θα σου στείλω και εγώ όταν επιστρέψω στην βάση μου κάτι εικόνες για να μάθεις να με τυραννάς.χα χα χα χα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εξαιρετική μουσική επιλογή ανώνυμε...ακριβώς αυτό θα πει καλοκαιρινή μουσική.

https://www.youtube.com/watch?v=Vsxmr6MnSrE

ΑΡΡ. είπε...



Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από ένα πνευματικά σαβανωμένο τριήμερο. Η σιωπή το ζη αυτό δίχως να το ξέρει.

(Αλητάρχης.)

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (Ι)

Η οικονομική καταστροφή λυγίζει την Δύση

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία «θα περιλαμβάνει συμβιβασμούς, συμπεριλαμβανομένου των εδαφών».
Είναι η πρώτη φορά που το ΝΑΤΟ δείχνει να αλλάζει «ρότα» και να αποδέχεται τα τετελεσμένα που έχουν διαμορφωθεί στην Ουκρανία μετά από τρεισήμισι μήνες πολέμου.


ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Τα λεει στην νυφη ο τουρκοφιλος τυπακος να τα ακουσει η πεθερα.
Ο κοντος δεν προκειται να κανει πισω θα παρει ολη την Ουκρανια
και η συμμαχια που δεν τα μετρησε καλα και πονταρε στην οικονομικη καταρρευση της Ρωσιας απο τις πρωτες μερες τωρα προσπαθει να σωσει την παρτιδα με παραχωρησεις εδαφων αλλα ταυτοχρονη ενταξη της Ουκρανιας στην ΕΕ και συμμαχια. Ματαια ελπιζουν να πιασουν κοτσο τον κοντο που μεχρι τωρα τους επιασε τρικοτσους. Θα υποχρεωθουν να το πανε αλλιως κατι που θα πιεσει και τον σουλτανο που ισως κανει τα τελευταια παζαρια του εις βαρος μας.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΙΙ)

Ο κοντός έχει αποφασίσει ότι θα τους κρατάει χρόνια. Θα στέλνουνε όπλα και θα βουλιάζουνε κάθε μέρα οικονομικά μέχρι να αρχίσει ο κόσμος στην Ευρώπη να μοιράζει φάπες. Φοβούνται ότι θα φάνε ξύλο σύντομα. Τα επιτόκια ανεβαίνουνε, το χρήμα κάθε μέρα χάνει αξία, εξαγωγές γιοκ, Κλάους Σβάμπ και το μέγα έλεος. Οταν θα γονατίσουνε θα επιτεθεί και θα φτάσει όπου θέλει μέσα στην Ευρώπη ατουφέκιστος. Περίμενε και θα δεις. Οι Αμερικάνοι από την Ευρώπη θα φύγουνε όπως φύγανε από το Αφγανισταν. Θα κρέμονται τα τσανάκια τους από τους τροχούς των αεροπλάνων. Και τα παραμυθάκια περί πυρηνικών.. ας τα λένε αλλού. Οποιος τολμήσει να πετάξει πυρηνικό όπλο εναντίον ρωσικού στόχου το επόμενο λεπτό θα σβηστεί οριστικά από το χάρτη. Κανείς δεν ρίχνει.
Αυτή τη στιγμή ξεμένουν από πυρομαχικά. Θάλουνε χρόνο οι Ευρωπαίοι. Αδειάσανε τις αποθήκες. Για αυτό θέλουνε κουβεντούλα.
............

Φόβοι ότι θα φτάσει η βενζίνη στα 3 ευρώ το λίτρο

..................

Ακουω βογγητα στην βλαχοφιλελε σουβλακο_οικονομια.
Μεγάλη επιδείνωση στα ομόλογα - To ελληνικό 10ετές 4,42%, το ιταλικό 3,9%, το γερμανικό 1,58%
έκρηξη του ελλείμματος στο ισοζύγιο

................

Ετσι βεβαια θα πουνε και σε εμας πολύ συντομα
.. "Η ειρηνη θα ερθει μονο αν παραχωρησετε τα μισα Νησια του Αιγαίου " ... ας πούμε
...................
Οχι μόνο νησιά. Και την Θράκη. Μη κάνουμε μισές δουλειές απέναντι στους κολλητούς του νατο και των ρώσων.

...................
τόσο ολοφάνερα ειναι τα πάντα πλέον. τόσο ολοφάνερα!