ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Αχ ρε γέρο Τζο ούτε οι Αμερικάνοι δεν σε πιστεύουν όταν τους λες ότι οι Ρώσοι φταίνε για την αύξηση των καυσίμων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αχ ρε γέρο Τζο ούτε οι Αμερικάνοι δεν σε πιστεύουν όταν τους λες ότι οι Ρώσοι φταίνε για την αύξηση των καυσίμων.
 
Στην ερώτηση ποιός νομίζετε ότι φταίει για την αύξηση;; Ορίστε οι απαντήσεις.
 
All voters: Biden (52%)
Republicans: Biden (80%)
Democrats: Oil Companies (46%)
Independents: Biden (54%)
 
Δεν έχει άδικο ο Παπαχελάς που ανησυχεί το αγόρι για πιθανό σενάριο Trump 2 στις ενδιάμεσες εκλογές και έχει χάσει τον ύπνο του γιατί θα εκτεθεί που πόνταρε τόσα χρόνια σε κουτσό άλογο. Βγήκαν και οι Τεξανοί και ζητάνε απόσχιση και ζητάνε το δικό τους κράτος λόγω του παππού. 

Για το Τέξας και την απόσχιση του είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ και ΕΔΩ , όταν σας λέγαμε ότι ακόμα και η Ρωσία έχει μέγεθος ΑΕΠ μικρότερο από αυτό του Τέξας.!! Τέξας και Καλιφόρνια από εκεί θα αρχίσει να "ξηλώνεται" το πουλόβερ, και όχι τυχαία από εκεί.

" Όποιοι νομίζουν ότι δεν μπορεί να γίνει απόσχιση ή ότι είναι αντισυνταγματική....κάνουν λάθος.! Δεν είναι διόλου αντισυνταγματική η απόσχιση, διότι κατά την σύμβαση προσχώρησης την συγκεκριμένης Πολιτείας στις ΗΠΑ, αναφέρεται πεντακάθαρα πως η Πολιτεία διατηρεί το δικαίωμα να αποχωρίσει όποτε το θελήσει. Τους είχα "προειδοποιήσει και αυτούς (Αμερικάνους) ΕΔΩ σε σχόλιο μου...." Διότι αν εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πατρίδα...αυτή την φορά δεν θα έχει κανένας άλλος.".
 
Όπως επίσης σας έχουμε γράψει ότι οι ΗΠΑ θα πέσουν εκ των έσω, όπως ο Αγαμέμνονας από το χέρι της γυναίκας του ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: