ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Από που θα φύγετε δεν ξέρω. Σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και τα χαιβάνια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μιλάω με τον Βρασίδα το Σαββάτο να δω τι κάνει και αν άνοιξε η δουλειά, καθότι σκιπερ στο επάγγελμα και τώρα είναι η εποχή που δουλεύει, και μου λέει "άστα με κοβιντ είμαι και 39,4 με πήγε αλλά σήμερα ευτυχώς έπεσε στο 38".....Τριπλοεμβολιασμένος ο Βρασίδας.

Τον πήρα σήμερα να δω τι κάνει μου λέει "με έχωσαν μέσα στο νοσοκομείο. Μου βρήκαν και μυοκαρδίτιδα. Πέθανε και ένας χθές.."...(ωχ σκέφτομαι όλα τα χε, έχει και αυτό έχει και κίνδυνο να αρπάξει καμμια ενδονοσκομειακή μόλυνση εκεί μέσα και με ηθικό στο ναδίρ...) Δεν λέω τίποτα, τι να πεις άλλωστε, ας βγει πρώτα γερός και μετά. Του ευχήθηκα περαστικά και να βγει όσο το δυνατόν συντομότερα και να έρθει για αποθεραπεία στο cafe piloti.
 
Άλλο περιστατικό προχθεσινό
 
Πάει το Μαράκι Δανία για μια εβδομάδα και γυρίζει με 3 κιλά κόβιντ. Σπίτι το Μαράκι με κομπρέσες και παυσίπονα. Τριπλοεμβολιασμένο το Μαράκι και τρέχουν όλοι στο γραφείο και κάνουν τεστ κάθε μέρα μήπως και τους κόλλησε.
 
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε την Ματίνα αν βάλει υποψηφιότητα..
 
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσους εμβολιασμένους, με δεύτερη και τρίτη δόση, γνωρίζω που νοσούν αυτή την περίοδο. Πάω στο βιβλιοπωλείο χθές και εκεί μιλούσε μια πελάτισσα με την υπάλληλο. Είχαν πάει σε κάποια συναυλία ...της λέω το τολμήσατε ε;; Εγώ δεν θα πήγαινα σε τόσο κόσμο...ααααα μου λέει πήγαμε γιατί πριν 3 εβδομάδες το περάσαμε και αν 3πλο εμβολιασμένοι πολύ δύσκολα, μιάμιση εβδομάδα με 39 πυρετό στο κρεββάτι...κοιταζόμαστε με την υπάλληλο και λέμε ταυτόχρονα ααααα εμείς με μία μέρα δέκατα...ανεμβολίαστοι ..
 
Και έχουμε και τον Παυλάκη να μας λέει «Το Όμικρον 5 είναι καινούργιος ιός. Καταστρατηγεί τα εμβόλια που ξέρουμε. Όλοι οι εμβολιασμένοι θα κολλήσουν την Όμικρον 5 και μπορεί να βρεθούν στο νοσοκομείο. Φαίνεται ότι είναι βαρύτερος ιός»
 
Ενώ μέχρι την Ο ver. 4.0 όλα ήταν πρίμα για τους εμβολιασμένους....Από που θα φύγετε δεν ξέρω. Σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και τα χαϊβάνια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , τα ίδια και εδώ , τουλάχιστον 10 άτομα ξέρω αυτήν την εβδομάδα τριπλά εμβολιασμένους που νοσούν , και μερικοί μικροί σε ηλικία . Το συζητούσαμε χτες με έναν φίλο οι μεγάλοι σε ηλικία παίρνουν και μια χούφτα φάρμακα που κάποια τους προστατεύουν από τις παρενέργειες για την ώρα του ξαφνικά . Οι μικροί όχι και για αυτό φεύγουν , το θέμα είναι αν μπορούν να σωθούν με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό τα 2-3 δις γιατί είναι και όλο μου το σόι . Αλλά για να πέσουν λεφτά για έρευνα πρέπει να πιεστούν οι κυβερνήσεις από ξυπνημένους και απεγνωσμένους εμβολιασμένους . Αυτό πάντως που βλέπω είναι ότι πολλοί είτε μαυρίζει το δέρμα τους υπερβολικά είτε γίνονται άσπροι σαν πανί , ανοσολογική ανεπάρκεια .
Είναι βαρύτερος ιός για όσους έχουν Vaccine-AIDS αλλά τους λες να πάνε για εξέταση AIDS και D-Dimer και σε κοροϊδεύουν . Δεν ξέρω αν το σικιμικό οξύ από τις πευκοβελόνες και το Ιαπωνικο ΝΑΤΟ σε κάψουλες που λένε κάποιοι Αμερικάνοι επουλώνει τις φθορές στα αγγεία προσωρινά , αλλά είπα στην αδερφή μου να της παραγγείλω και δεν θέλει . Ο γαμπρός μου πάντως σκουραίνει το δέρμα του αρκετά . Και δεν περιορίζουν και τις εξόδους οι εμβολιασμένοι καθόλου .

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα ...είναι ακριβώς όπως τα λες. Τα εμβόλια τους έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό , και φυσικά δεν τους προστατεύουν από κανέναν ιό. Περιμένω να μου πεις τι έγινε με το μωρό που περίμενε εκείνο το ζευγάρι των γνωστών σου....με την εμβολιασμένη μητέρα. Αν γεννήθηκε γερό και υγιές το μωρό.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το εμβόλιο Νικόλα που θέλουν να κάνουν σε τόσες πολλές δόσεις σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους δεν έχει σχέση με δήθεν προστασία απο κάποιον ιό. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. Και αυτό μπορούν να το καταφέρουν με 2 τρόπους. Είτε με το τσιπάκι στον εγκέφαλο , αλλά η μεγάλη αλλαγή , για να αλλάξει το μπιτ, πρέπει να γίνει με μεταφορά πληροφοριών στο DNA.

Το ίδιο ακριβώς που κάνουν οι γεννετιστές βιολόγοι όταν θέλουν να δημιουργήσουν κάποια υβρίδια στην παραγωγή λαχανικών και φρούτων. Θέλουν να δημιουργήσουν ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Το σώμα του ανθρώπου είναι πολύ ισχυρό...και θέλουν να το επαναπρογραμματίσουν. Θα κάνω σχετική ανάρτηση με αυτό το θέμα...απλά πρέπει να βρω λίγο χρόνο.