ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Να πως παίζεται το τόπι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Να πως παίζεται το τόπι:

Οι φήμες λένε ότι ρώτησε για το αν θα είναι ελεύθερη την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου. Και αν ξέρει να φτιάχνει και ντολμαδάκια...Των φρονήμων τα παιδιά...
 
Nταξ, το γύρισε στα ανθυγιεινά. Τι θες να κάνουμε τώρα;; 🙃 
 Κλαίω 🤣🤣🤣🤣 


9 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Μια ερωτηκση εχω προς το φιλοθεαμον κοινο καμακι κανει η τα λενε σαν φιλεναδες?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ κάνει ότι χαζομάρα του πουν οι image makers που έχει προσλάβει. Τίποτε από όλα αυτά δεν είναι δική του πρωτοβουλία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ θυμάσαια τι λέγαμε εδώ στα σχόλια;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/06/blog-post_22.html?showComment=1654802204009#c7154178610513812351

Σου έγραφα τότε .." και δεν κάθονται να σκεφτούν ότι αυτά που λέει ο μόγγολος είναι ομολογία κατάρτισης επιχειρησιακών σχεδίων για εισβολή, σε μικρό κατοικημένο νησί.!!

Και αντί να του γαμήσουν το κέρατο κάθονται και τον ακούνε.Και ξέρεις γιατί θα χτυπήσουν μικρό κατοικημένο νησί;; Διότι πιστεύουν ότι δεν θα χτυπήσουμε τους δικούς μας. Εγώ το χω πει αν χρειαστεί δυστυχώς πρέπει, αλλιώς χάσαμε. Ελπίζω να υπάρχουν σχέδια για γρήγορη εκκένωση από γυναικόπαιδα με πλοία και μετά ας μη μείνει ούτε Έλληνας πάνω."

Αυτό σου το έγραφα στις 9 Ιουνίου και βγαίνει σήμερα ο Μάζης και μιλάει για ...«Ο Ερντογάν θα προχωρήσει σε πολεμική ενέργεια εναντίον ελληνικού νησιού με ελάχιστους κατοίκους το καλοκαίρι. Ο Ερντογάν θα επιλέξει νησιά με ελάχιστους κατοίκους ώστε να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα για να μην τον κάψουν τα ελληνικά αεροσκάφη όπως είναι ο Άη Στράτης, όπως είναι η Ανάφη όπως είναι το Γαιδουρονήσι, Αρκοί, Λειψοί, Στρογγύλη»

Στο βίντεο στο 12 : 45 λέει ακριβώς αυτό που είχα πει εγώ. Στο μόνο που δεν συμφωνώ μαζί του είναι στο πότε. Ο Μάζης λέει ότι ...«Περιμένω ότι η πολεμική ενέργεια θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Γύρω στα τέλη του Αυγούστου»

Και εγώ πιστεύω ότι το κρίσιμο διάστημα και οι επικίνδυνες μέρες θα είναι από 25 Ιουνίου μέχρι 5 περίπου του Ιουλίου θα είναι ένα διάστημα περίεργο , μια στενωπός που θα πρέπει να περάσουμε κάτι σαν Συμπληγάδες και θα δούμε διάφορα περίεργα. Τότε έχουμε και το τετράγωνο (άσχημη όψη) του Άρη με τον Πλούτωνα που είναι η πιο καταστροφική όψη πλανητικά, και μπορεί να φέρει εκρηκτικά και επικίνδυνα γεγονότα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το βίντεο με τον Μάζη εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=euFpnf-uy40

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Να σαι καλα που ασχολεισαι με τις μαλακιες που γραφω σε παρακολουθω στενα,σε πιστευω και θα ηθελα επισης να πιστευσω οτι υπαρχει καποιο σχεδιο τωρα το ποιος θα το εκτελεσει δεν ξερω.
Αυτο που θελω να δω ειναι την αντιδραση αυτων που κραταν τα οπλα δηλαδη αυτων που βλεπουν το στοχαστρο.
Για Συμπληγαδες παμε σιγουρα σκτοτεινο το διαστημα που αναφερεις και υπουλο γιατι δεν θα το περιμενουν πολλοι,υπαρχει περιπτωση λεω τωρα εγω, οτι συμφωνηθηκε μια ημερομηνια με Μητσοτακουλα και Αμερικανους με Τουρκους και οτι θα την αθετησουν οι Τουρκοι να μας την πεσουν ποιο νωρις,πριν πιασουμε τα ποστα,θελω να ελπιζω στον Θεο της Ελλαδας και σε κατι γαμημενες πεταλουδες οτι θα στραβωσει το πραμα και τοτε θα παρουμε το κεφαλι του φιδιου.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ο κ. Μαζης προτάσσει ένα σοβαρό επιχείρημα. Τα τουριστικά έσοδα. Αρκετά δις. Τα έχουν ανάγκη εκατέρωθεν. και αν ανοίξει ο μεμέτης μέτωπο στην Συρία, δύσκολο και εδώ. θα φάει ξέσκισμα.
Οψόμεθα. Πάντως το εδώ σάπιο πολιτκό σύστημα τα έχει μιλημένα. Δεν έχει πείσει τους έξω συμμάχους ότι έχει διάθεσι να πολεμήσει. ( Γι αυτό Η.Π. Γαλλία, Ιταλία, παρατηρηταί στην Efes.) Όπως ούτε και μέσα έχει φτιάσει τέταιο κλίμα. Ο λαός κοιμάται, φροντίζουν όλοι γι αυτό. Το παιχνίδι είναι στημένο -εικονική αντίστασι- όπως ήταν και το 1940 προ Κατσιμήτρου... Ελπίζομε εδώ σ' ένα νέο Σαλιάρη. Αλλιώς...

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , μην απορείς αν σε διαβάζουν και τα γράφουν . Το γαϊδουρονήσι το άδειασαν φέτος από κόσμο , μήπως επίτηδες για αυτό . Πάντως όσο απομακρύνονται από την έδρα τους αυξάνει ο βαθμός δυσκολίας στο κεντρικό Αιγαίο . Αν αντεπιτεθούμε βεβαίως . Το χρονικό διάστημα που περιγράφεις είναι με πολλές ακυρωμένες πτήσεις από Ευρώπη λόγω έλλειψης προσωπικού , μόνο η lufthansa διάβασα 900 ακυρωμένες για αρχή.
Μπορούμε βέβαια να τους πούμε που θα κάνει 3μερο ο Κούλης , να τον πάρουν για λύτρα ........

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Οψόμεθα. Πάντως το εδώ σάπιο πολιτκό σύστημα τα έχει μιλημένα.

Φίλτατε φίλε ΑΡΡΙΩΝ πολύ σωστό αυτό που είπες. Το διάστημα απο 25 Ιουνίου μέχρι 5 Ιουλίου ο Ερμής απο τους Διδύμους κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δείχνει απάτες και ψέμματα, άρα εγώ πιστεύω ότι αν υπάρξουν τέτοια γεγονότα με την Τουρκία θα πέσει πολύ μούφα , δηλαδή θα είναι λίγο στημένο το παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε ότι και οι δύο (Μητσοτάκης και Ερντογάν) είναι ψάρια.!! Τα έχουν συμφωνημένα μεταξύ τους αυτά τα δύο λαμόγια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...όχι η κίνηση των τούρκων δεν θα γίνει στο γαιδουρονήσι. Σε μικρό νησάκι κοντά στην Ρόδο θα γίνει. Οι Γερμανοί είναι κώλος και βρακί με τα μογγόλια , οπότε γνωρίζουν από πριν τις κινήσεις τους καλύτερα από όλους. Δεν πιστεύω ότι θα κάνουν τέλος Αυγούστου κάτι οι τούρκοι...το επικίνδυνο διάστημα είναι από 25 Ιουνίου μέχρι περίπου 5 Ιουλίου.

Για τώρα...για μετά βλέπουμε.