ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Δύο τυχαίες ειδήσεις .......

 
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δύο "τυχαίες" ειδήσεις μεταξύ τους....υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν πιστεύουν  πόσο αρχιγκαντέμης είναι ;; Πήγε στην Ιταλία παραιτήθηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός. Πήγε στην Τουρκία αρρώστησε ο Ερντογάν με κορονοιό...πήγε επίσκεψη στης ΗΠΑ ο Τράμπ έχασε τις εκλογές.

Το ξέρει ο αλήτης ότι είναι μεγάλου βεληνεκούς γκαντέμης!!! Δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.

9 σχόλια:

ΑΡΡ είπε...


Ο ΜΗΝ ΕΙΣΉΛΘΕΝ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΜΕ ΒΉΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.

ΙΣΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙ ΒΩΜΟΥ ΘΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΎΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ
(ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΚΟΤΕΡΟΝ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ)
ΤΟΥ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΘΗΝΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΟΣΙΟΤΗΤΟΣ.

ΔΙΟ είπε...

Ο τύπος έχεις κάνει συμφωνία με το διάολο δεν εξηγείται αλλιώς. "Ο Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί (1/3) το κέντρο τηλεδιοίκησης-σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου.".

Πιστεύω ότι εδώ παίζει μεταφυσική τεχνολογία υψηλού επιπέδου, ο τύπος περιβάλεται από ασπίδα που εκτρέπει τα γαμοσταυρίδια και τον θυμό του κόσμου προς διάφορες κατευθύνσεις καταστρέφοντας ότι βρεθεί στο διάβα του.

Ο δράκουλας ο μπάρμπας του ήταν σίγουρα και αυτός πρωτοπαλίκαρο του διαόλου οπότε πήρε οικογενειακά και αυτός θέση.

Μμ είπε...



Οι αμέσως υπεύθυνοι θέλουν ως στυγνοί οικονομικοί εγκληματίαι όχι απλά καθαίρεσι και ισόβια αλλά ΔΗΜΕΥΣΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΏΡΑ. Να μείνει η οικογενειά των κυριολεκτικά στον δρόμο. Αυτό τους πονάει, τους τοιούτους, το οικονομικό γι αυτό εγκλημάτισαν άλλωστε. Τα άλλα τα έχουν γραμμένα και εξασφαλισμένα. Όχι λοιπόν φυλακή να τους ταϊζομε κι από πάνω να έρχεται το δικαστικό κύκλωμα, ο κάθε Κούγιας και διεφθαρμένος δικαστής να κερδοσκοπεί και να τους αθωώνει πληρωμένος από τα κλεμμένα τους. Αλλά πού κράτος και πού νόμος. Και πού φωνή λαού και οργή θεού!

Μμ.. είπε...



https://www.youtube.com/wat...

Γ. Πουλόπουλος: Άει ντε και ντε!

" ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ : Σαν σήμερα, πριν από 50 χρόνια, στις 16/1/1972, δυο τραίνα έξω από το χωριό Δοξαράς του νομού Λαρίσης συγκρούστηκαν μετωπικά. Το γνωστό Ακρόπολις Express ερχόμενο από Μόναχο που είχε κατεύθυνση την Αθήνα. Από την τρομακτική σύγκρουση ανασύρθηκαν 21 νεκροί οι πιο πολλοί φαντάροι..."
..........................................................
Κατάρα! Ρουσφέτι, το ρουσφέτι, μίζα, τη μίζα και πολιτική ατιμωρησία, λαός και ηγεσία, τρώνε αιώνια τις σάρκες των.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι ΑΡΡ, ΔΙΟ και Μμ...Το κάθαρμα ο τυμβωρύχος που πάτησε σε εθνικές τραγωδίες....ήταν αναμενόμενο να φέρει εθνικές τραγωδίες..Το βρωμερό κάθαρμα ήρθε πατώντας σε νεκρούς....και συνέχισε περπατώντας σε πτώματα.Ζητείται έντιμος εισαγγελέας .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο τύπος έχεις κάνει συμφωνία με το διάολο δεν εξηγείται αλλιώς."

Αυτός είναι ο ίδιος ο τρισκατάρατος που όπου μεταβαίνει τριγυρίζει μαζί του και ο θάνατος.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Κάντε μια έρευνα στο u tube γραφοντας τα εξής...

αμαν μητσοτακης

Τα αποτελέσματα δεν θα σας διαψεύσουν ως προς την διαχρονική γρουσουζιά.

Μέχρι και ο αλγόριθμος τους έχει καταλάβει....


Υγ - Δεν έχω λόγια για την τραγωδία πάρα ότι ήταν αναμενόμενο έτσι πως πάμε.
Θυσία στον βωμό της προχειρότητας & αρπαχτής.

Ανώνυμος είπε...

οι πτηνοτροφοι στο συνεδριο τουs απεφανθησαν:Οτι πραμα που βγαινει απο τον πρωκτον χαιρι δεν εχει...
ο μπαμπαs την κορην του εγαμ.....σεν ιδου τα αποτελεσματα τηs αιμομιξιαs...

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως δεν πέρασε απλά από μάρκ ούλτρα και τέτοια (ίσως μέχρι και από βιασμό σε πρώϊμη παιδική ηλικία), αλλά από ακόμη πιό προχωρημένες τελετουργίες. Είναι καθαρά δαιμονοκατειλημμένος. Γι' αυτό του ανοίγει ο δρόμος στα πάντα και δεν συναντάει εμπόδια πουθενά, ενώ είναι ένας άχρηστος και μισός. Μην εκπλαγείτε, αν ξαναβγεί στις εκλογές. (Το σχέδιο γιά "οικουμενική" ισχύει προς το παρόν, αλλά τα σχέδια αλλάζουν ανάλογα με τις ανάγκες.)
Βέβαια, οι συμφωνίες με τον Έτσι έχουν ημερομηνία λήξεως και κάποια μέρα θα τον πάρει και θα τον σηκώσει άλλο τόσο ξαφνικά, όσο ξαφνικά μας έκατσε στο σβέρκο. Αλλά τί μας νοιάζει η τύχη του; Στο μεταξύ θα την έχει κάνει τη ζημιά και θα την πληρώσουμε πάλι εμείς.