ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Περί καθυστερήσεων

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Περί καθυστερήσεων
 
♦️Καθυστέρησαν το σύστημα ασφαλείας τρένων του ΟΣΕ, για να μοιραστεί η πίτα σε ημετέρους εργολάβους: 57 νεκροί. 
 
♦️Πόσοι πήγαν άραγε από αντίστοιχες καθυστερήσεις στην ΕΟ Πάτρας-Πύργου, που καθυστερεί ακριβώς για τους ίδιους λόγους;;
 
♦️Πόσοι στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη;;
 
♦️Πόσοι κατέληξαν αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ, στην πανδημία;;
 
Μη μου πεις ότι όλοι αυτή η εκατόμβη προκλήθηκε από ανθρώπινα λάθη και στραβοτιμονιές της στιγμής τους, γιατί θα πέσουν πολλές καρπαζιές. ΟΚ;;
 
Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο.  Ο κλαμένος μαζί με το ΚΑΘΑΡΜΑ το γνωρίζουν αυτό .Ξέρετε ότι όλοι μαζί ζείτε σε ένα matrix;;. Οι θεσσαλονικείς πιστεύουν από την πολύ προπαγάνδα ότι στο Ελληνικό έχουν χτιστεί ουρανοξύστες, οι Αθηναίοι νομίζουν ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν Μετρό...και όλοι μαζί αυτοί νομίζουν ότι στην Κρήτη έχει φτιαχτεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας (ΒΟΑ) και ότι θα γίνουμε σε λίγο Σαουδάραβες.!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.!!

4 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα , μόνο η μάσα τους νοιάζει και όλα κινούνται επί αυτού + το ξεκλήρισμα μας . Και δεν αναπτυσσόμαστε επί τούτου . Τι τρένα , τι πλοία , τι δρόμοι . Από εδώ έφυγε πλοίο για Ρόδο και από εκεί δεν το άφηνε το λιμεναρχείο να φύγει να γυρίσει προχτές , ζάρια παίζεις . Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει καλοκαίρι εδώ να κάνει Σητεία - Κίσσαμο και άμα δεν βλαστημήσει το κυνοβούλιο εδώ είμαστε και τους μελλοντικούς . Φεύγεις και λες και πας στον πόλεμο με τουρίστες κ δρόμο και αν γυρίσεις , μόνο τα διόδια τους μάραναν που απαγορεύονται σε νησιά . 6 τροχαία και 2-3 νεκρούς πάλι μέσα στο Ηράκλειο σε 1 βδομάδα . Φαντάζομαι το ίδιο στην υπόλοιπη χώρα . Θέλουμε νέο κολοσαίο με 100.000 κόσμο προδότες μέσα και 1 μόνο επιζήσαντα νικητή που θα μπει στην φυλακή , αυτό θα είναι το βραβείο του όπως λες . Μπας και ξεβρωμίσουμε .
Να είστε καλά

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θέλουμε νέο κολοσαίο με 100.000 κόσμο προδότες μέσα και 1 μόνο επιζήσαντα νικητή που θα μπει στην φυλακή , αυτό θα είναι το βραβείο του όπως λες . Μπας και ξεβρωμίσουμε . "

Καλημέρα φίλε Κακέ....Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η Ι Δ Ε Α.!!!!
Παρατηρώ όμως πως το αδελφάτο των νεραϊδών έχει πάρει θέση μάχης υπέρ Κούλη .

kakos04 είπε...

Να μην ξεχάσω 3 εταιρείες ξέρω με ενοικιαζόμενα στο αεροδρόμιο και δεν βρίσκουν οδηγούς με 1100 τον μήνα γιατί δεν θέλει να μπαίνει κανένας στους δρόμους καρμανιόλες και ψάχνουν εναγωνίως .
Άσχετο αλλά ο στρατός που έχει συνδρομή σε δορυφόρους γιατί δεν βγάζει 1 δορυφορικό βίντεο με το τρένο την στιγμή της σύγκρουσης να σταματήσει η παραφιλολογία . Δεν ξέρω πόσο κοστίζει από την Maxar πχ ή κάποια άλλη . Real time εικόνα του Ελληνικού εδάφους δεν έχουμε σαν το 24 την σειρά έστω και σε ανασκόπηση ?
Ξανά καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχουν κάτι να μας πουν για τα λεωφορεία με τα σάπια σασί απο την Νορβηγία που έβαλαν στην κυκλοφορία χωρίς ΚΤΕΟ καταργώντας την υποχρέωση με απόφαση του κλάψα υπουργού? Οποια πετρα και να σηκώσεις και συνεργάτες και του μπουμπουκιού θα βρεις