ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Φιλάθλοι Λόκχιντ Ινδιάνοι ή αλλιώς Φ.ΛΟΚ.Ι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ  :

Φιλάθλοι Λόκχιντ Ινδιάνοι ή αλλιώς Φ.ΛΟΚ.Ι.

Μια πρωτοβουλία από την Πτώση & Διάστρεμμα για τους φίλους λοκχινταίους, που τόσες στιγμές γέλιου μας έχουν προσφέρουν τα τελευταία χρόνια με τα επιχειρήματα τους περί αγοράς MMSC. Σωματείο Φ.ΛΟΚ.Ι. και κονκάρδα δώρο με την εγγραφή για χρήση στην επικείμενη DEFEA. credits ιδέας: ΕΔΩ.

Επειδή ήταν έπος η απάντηση που έδωσε ο  Βρασίδας, οπότε έπρεπε να υπάρξει και η αντίστοιχη κινητοποίηση από την Πτώση &Διάστρεμμα . Εξάλλου το γέλιο το προσφέρουν απλόχερα τα παιδιά με τις ασυναρτησίες που γράφουν. Ραντεβού στην DEFEA.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμάστε κ.Λύκαστρε, χτες σας είπα ότι άκουσα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για την ενέργεια.
Επειδή το θυμήθηκα και γώ, σας την στέλνω
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

https://www.youtube.com/watch?v=M9RXn0OOwrE

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι κ.Ξενοδόχε το θυμάμαι που το ανέφερες χθες σε σχόλιο. Απλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω. Το βίντεο που έστειλες ανέβηκε πριν 16 ώρες. Εμείς τι λέγαμε εδώ Απρίλιο του 21 ;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/04/blog-post_294.html

Και εδώ Αύγουστο του 21;;;

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/08/blog-post_34.html

Αλλά και εδώ Αύγουστο του 22 με πολύ ωραία φώτο από αυτούς τους παγωμένους ΥΔΡΙΤΕΣ.!!!

https://zeys-elaynon.blogspot.com/2022/08/a_4.html

Έχω καταντήσει γραφικός από το πολύ γραψίδι, αλλά βλέπω ότι ο κόπος μου δεν πάει χαμένος....ΑΝΟΙΓΩ "ΔΡΟΜΟΥΣ"...εκεί που δεν υπήρχε ούτε μονοπάτι.!!!

Ανώνυμος είπε...

γι'αυτό ανεβάζω τα λόγια σας που τα λένε κι'αλλοι κ.Λύκαστρε, από εσάς είχα μάθει τους υδρίτες, και είδα -σχεδόν αυτούσιο-το άρθρο σας σε μιά εκπομπή του Βελόπουλου που τον τσέκαρα από τότε και γέλαγα*, γιατί τελικά έκλεβε άρθρα από 4-5 σάητ που παρακολουθώ,και τα εμφάνιζε μετά από καμμιά - δυό μέρες ως γεωπολιτική ανακάλυψη δική του
* Γέλαγα γιατί σε 5-6 εκπομπές κατάλαβα το κλόπυράητ του αντιμνημονιακού μνημονιάκια.
Και θα μου πεί κάποιος-και με το δίκιο του "και σύ γιατί τον ακούς;Αφού τα έχεις διαβάσει"
Εδώ και πολλά χρόνια ,έχω 2 τηλεοράσεις στο σαλόνι μου. Στη μεγάλη έχω συνδέσει τον υπολογιστή και παίζω παιχνίδια (μετά την τενοντίτιδα το'κοψα)και στην μικρή είχα τηλεοπτικό σταθμό.Αν είχε ελληνική ταινία το άφηνα,αν όχι,έψαχνα κάτι που να είναι στα ελληνικά. Στο ΝΑ Αιγαίο πιάνουμε 4 κρατικά 5-6 ιδιωτικά, και 2 τοπικά,άρα ή μπιγκμπράδερ, ή βελόπουλος ο οποίος με βόλευε, γιατί τα έλεγε και δεν χρειαζόταν να τα διαβάζω στον υπολογιστή, μπορούσα να σώσω τον πλανήτη από τους εξωγήινους με όπλα ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο.
Εδώ και 3 χρόνια μπαίνω στα σάητ,διαβάζω από την πηγή, και αντί να παίζω Μαχτζόνγκ και ντόμινο, προτιμώ να σχολιάζω εδώ

Ανώνυμος είπε...

Οι κακόμοιροι οι Ινδιάνοι τι φταίνε;

Ανώνυμος είπε...

κ. Λύκαστρε θα σας μαλώσω και εσάς, και τον Βρασίδα....Γράψατε αυτό το Φ.ΛΟΚ.Ινδιάνων και ξυπμήσατε τα πνεύματα των αυτοχθώνων,και τρίζουν τα κίκκαλα τους και πιέζεται το Γέλοουστόουν από τα ηχητικά κύμματα.Ετσί όπως πάει, δεν θα προλάβουμε να πάρουμε τα ιπτάμενα μπιφτέκια,δεν είναι να χάνονται μίζες τέτοια επόχή, οἱ καιροὶ οὐ μενετοί έλεγαν οι προγονοι, κάτι παραπάνω ήξεραν.
@κακοσ04
Ζαχαρώνω ένα αγροτεμάχιο στον Πλατανιά Χανίων, αν μένετε σ'άλλο νομό μπορώ να φέρω κότες και αμνοερίφια σε κανένα χωράφι σας, γιατί στα Χανιά απαγορεύεται να'ναι πάνω από 2, θα πληρώνω νοίκι σε λαχανικά υδροπονικού θερμοκηπίου χωρίς φυτοφάρμακα, πάνω από 2 αυγά τη μέρα και ένα λίτρο γάλα δεν θέλω
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" κ. Λύκαστρε θα σας μαλώσω και εσάς, και τον Βρασίδα....Γράψατε αυτό το Φ.ΛΟΚ.Ινδιάνων και ξυπμήσατε τα πνεύματα των αυτοχθώνων,και τρίζουν τα κίκκαλα τους και πιέζεται το Γέλοουστόουν από τα ηχητικά κύμματα."

Mαλώστε μας μαλώστε μας...αν και όταν είμασταν μικροί και παίζαμε καουμπόηδες και ινδιάνοι, ο γράφων έπαιζε πάντα τον ρόλο του ινδιάνου...καθότι είχα μακριά μαλλιά και μου άρεσε πολύ το καμουφλάζ. Είχα βάλει την μάνα μου μάλιστα να μου πάρει και καλή στολή ινδιάνου που περιελάμβανε μέχρι και περούκα με μακριά μαύρα μαλλιά. Το τι γινόταν με τον Φώντα και τον Βρασίδα δεν λέγεται...ειδικά το καλοκαίρι που δεν είχαμε σχολείο.

Η κίτρινη πέτρα δέχεται τα ηχητικά κύματα κάποιων που ρίχνουν προειδοποιητικές βολές, στους Τζώνηδες ότι αν δεν καθίσουν σεμνά και να αφήσουν τις πατρίδες αυτών των κάποιων άλλων απείραχτες, τότε αυτοί οι κάποιοι θα κάνουν και την δική τους πατρίδα.."γραβάτες".!! χι χι χι

Ανώνυμος είπε...

θυμάμαι όταν ήμουν οικότροφος στο γυμνάσιο, κάθε Τρίτη ή Πέμπτη είχε "καουμπό'ι'κα", και ήταν η μόνη μέρα που είχαμε την επιλογή να δούμε τηλεόραση μετά τις 9-10.00 το βράδυ, τις άλλες μέρες είχε κατάκλιση. Παίζει να ήμουν και ο μόνος μαζί με άλλους 2-3 που καθόμασταν στα κρεββάτια μας αντί για την τηλεόραση στους 80 μαθητές. Θυμάμαι ακόμα την ατάκα όταν ήμουν 11 χρονών που είπα όταν με ρώτησε ο παιδαγωγός αν θα κάτσω να δώ το γουέστερν : "Θα πάω για ύπνο. Δεν φτάνει που τους σκότωσαν και τους έκλεψαν και τη γή, κάνουν και ταινίες και τους δείχνουν και για τους κακούς της Ιστορίας οι παραμυθάδες του Χόλυγουντ" .Επίσης ούτε "Μάχη" έβλεπα, εκτός του ότι ήταν τελείως παρατραβηγμένο, σκεφτόμουν ότι τελικά δεν ήταν και πολύ καλύτεροι από τους Ναζί (νταξ'ποιοτικά οι φρίτσηδες είναι ότι χειρότερο, μόνο οι νιπονέζοι τους ξεπερνούν σε διαστροφή), οι οποίοι ότι κι αισχρό κι αν έκαναν στους αντιπάλους, δεν πήδηξαν τους συμμάχους τους όπως οι ΗΠΑ.
Και εδώ έχω να μοιραστώ και μια σκέψη μου προς στοχασμό. 'Εχω δει αρκετές αμερικάνικες ταινίες, ειδικά σ'αυτές με μάχες, ακόμα και επιστημονικής φαντασίας, τελικά παρ'όλο που ο αντίπαλος δείχνει ανώτερος, οι ΗΠΑ σώζουν τον κόσμο, ή έστω τη χώρα. Λέτε-επειδή είναι και άκρως χειραγωγήσιμοι από ότι βλέπουν στις οθόνες,αν και καταντήσαμε όλοι έτσι πλέον- να έχουν υποσυνείδητα πειστεί ότι είναι ανώτεροι και παρ'όλο που τα βάζουν με κατώτερους στρατούς, να την πατάνε όπως τα φαβορί που χάνουν από τους ξυπόλητους στα ίσια, και όχι επειδή το έχουν στήσει;Και μιας και μιλάω για στημένα, έχετε πει ότι επίτηδες "έχασαν" το Αφγανιστάν, έχω διαβάσει ότι επίτηδες παρέτειναν τον πόλεμο του Βιετνάμ, σε άλλες περιπτώσεις που ήταν στα ίσια η αντιπαράθεση και έχασαν , λέτε να ισχύει η παραπάνω υπόθεση που έκανα;;