ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Γιατί χρειάζεται poll για το λιγότερο αξιόπιστο site αμυντικού περιεχομένου;; Βραβείο κάθε χρονιά από το 2020 παίρνει η Πτήση και το Navaldefence σβηστά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αφού το εκστρατευτικό σώμα των στρατηγών του πληκτρολογίου κατανίκησε τους Πέρσες, τώρα ανέμελο ξεκίνησε και τα poll σχετικά με το ποιο είναι το λιγότερο αξιόπιστο site αμυντικού περιεχομένου. Σαν να λέμε γκολ απ' τα τις ντουζιέρες των ΑΒ.

Γιατί χρειάζεται poll για το λιγότερο αξιόπιστο site αμυντικού περιεχομένου;; Βραβείο κάθε χρονιά από το 2020 παίρνει η Πτήση και το Navaldefence σβηστά. Να φανταστώ όμως ότι δεν έχει μπει καν σαν επιλογή μιας και δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον στη ψηφοφορία . 🤣 🤣

Ήταν σίγουρο ότι θα ήταν στην πρώτη θέση. Με τα μαργαριτάρια που έχουν γράψει κατά καιρούς, βλέπε ΑΒ-TICO-DOHA-PPA-Mirage από Κατάρ, MMSC-HF2 με 2-3 MK41,αποδέσμευση SM2,Tomahawk, LCS upgunned, fixed panel που θα κοίταγε το φεγγάρι και τον βυθό, T31 σε τιμή κορβέτας και οπλισμό αντιτορπιλικού. Μιλάμε για Ομηρικά έπη.

Υ.Γ  Διαβάζω το νέο άρθρο των ιστορικών για κορβέτες. Μας ενημερώνουν πάλι ότι η GW θα έχει ECM (αν και οι Γάλλοι είναι 'δύσκολοι'), όπως και η FCX-30. CAMM-ER ή ESSM2 με TACTICOS για τους Ιταλούς, εντούτοις το ATHENA δημιουργεί προβληματισμό. Τελικά το ΠΝ απαίτησε κοινά συστήματα για FDI-GW, οπότε όποιος μιλούσε για κοινά συστήματα παλαιότερα δικαιώνεται. MICA NG από το 2029 ενώ GW έχει βάλει κιλά-πλησιάζει τους 3000t οπότε θα έχουμε θέμα με την ταχύτητα. Τέλος και οι 2 έχουν φτάσει σε επίπεδα GP φρεγάτας και τέτοιες έπρεπε να πάρουμε εξαρχής- όχι FDI.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μιά ερώτηση κ.Λύκαστρε,επειδή περί οπλικών είμαι άσχετος.
Κάπου αναφέρετε τα Μιράζ από το Κατάρ.Εσείς είστε υπέρ ή κατά της απόκτησης γιατί έχω ακούσει κατά καιρούς ένθερμους υποστηρικτές για την απόκτηση τους.
Θα μπορούσατε- αν δεν σας κάνει κόπο-να με φωτίσετε;
ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ