ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι σε όλα τα Τριήμερα θα ασχολείται με το νέο ΕΣΥ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι σε όλα τα Τριήμερα θα ασχολείται με το νέο ΕΣΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα αναλάβει προσωπικά το ΕΣΥ από την επόμενη μέρα των εκλογών.... όπως ανέλαβε την προστασία των ασυνόδευτων ανήλικων που κατέληγαν στο κρεβάτι του επιστήθιου φίλου του Δημήτρη Λιγνάδη ...κι όπως ανέλαβε την ΕΥΠ και μας παρακολουθεί όλους.

Και μέχρι στιγμής ο  Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ενημερωθεί ότι υπάρχει ΕΚΑΒ ...Ο Κυριάκος δεν ήξερε ότι ο Χαζός κι ο Ακροδεξιός έχουν διαλύσει το ΕΣΥ προκειμένου να το ξεπουλήσουν. Η Νέα Δημοκρατία μιλάει ανοιχτά για το αύριο της υγείας....Θα πεθαίνετε στις καρότσες....Κι εσείς τους δίνετε 41% .



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι 5 βασικοί νόμοι της ηλιθιότητας, του Τσίπολα (Ιταλος συγγραφεας αναλογου πονηματος)
-Πάντα υποτιμούμε τον πραγματικό αριθμό των ηλίθιων γύρω μας.
-Η πιθανότητα να είναι κάποιος ηλίθιος δεν έχει να κάνει με κανένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του.
-Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος που προκαλεί απώλειες σε άλλους ανθρώπους, παρόλο που εκείνος δεν αποκομίζει τίποτα ή μπορεί και ο ίδιος να έχει απώλειες.
-Οι όχι ηλίθιοι άνθρωποι υποτιμούν πάντα την δύναμη των ηλίθιων.
-Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου.
Το μεγαλυτερο ποσοστο των ψηφοφορων επιβεβαιωσαν τον κανονα, επιλεγοντας οσους τους κοροιδευουν ολα τα προηγουμενα χρονια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

"-Ένας ηλίθιος άνθρωπος είναι το πιο επικίνδυνο είδος ανθρώπου."

Συμφωνώ οι ηλίθιοι είναι ποιο επικίνδυνοι και από έναν κακοποιό. Διότι οι πράξεις των κακοποιών ακολουθούν ένα σχέδιο με κάποια συλλογιστική - επίβουλη συλλογιστική μεν, αλλά παρ’ όλα αυτά συλλογιστική. Των ηλίθιων όμως οι πράξεις είναι ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες.

Η καλύτερα άμυνα είναι να τους απομακρύνεις τελείως από τον περίγυρο σου, τον χώρο σου, το σπίτι σου....καμία σχέση μαζί τους.