ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ

Κρίνουμε τον ΠουθουΚουλη σαν κυβερνήτη. Λάθος μέγα!
Δεν ήρθε για να κυβερνήσει αλλά μόνον για να κλείσει μερικά ντιλς προς όφελος των πεντε-δέκα που τον στηρίζουν οικονομικά.
 
Άριστος ντίλερ σκοτεινών συμφερόντων είναι, όπως και στο να παρακολουθεί το πηγαινέλα των μαύρων που διακινούνται προς τούτο. Συν τις άλλοις η αγία οικογένεια θέλει να κυβερνά μόνο για να επαυξάνει την προσωπική της περιουσία. Τα ντιλς έγιναν και για να έρθει στην εξουσία. 
 
Διαχειρίστηκε εν κρυπτό 100-130 δις ΕΠΙ 2% , το σύνηθες παγκοσμίως, προκύπτει ένα φοβερό νούμερο. Γι αυτο χρειαζόταν την ΕΥΠ και το Predator, για να είναι σίγουρος ότι από τις αρπαχτές του μηχανισμού που έστησε, θα παίρνει πάντα αυτό που συμφώνησε.
 
Με την καλημέρα μου.

5 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Καλημέρα μας

Ωραια.Ήταν λάθος.

Χαχαχα!!!

Το είπες με πολυ πολύ απλά λόγια.
Διαχείριση έκανε.
Οχι διοίκηση.

Δεν θα μείνει τίποτα απλήρωτο.

Ωρα για αλλα ...


Υγ - Θα ήθελα να είχα και ένα και δύο και τρία και τέσσερα ποσοσταααα %%%%%::::

https://youtu.be/63IpZVohX0U

Μμ. είπε...



Για την αναγνώρισι της μειονοτικής σκοπιανόγλωσσας πόσα να πήρε άραγε το σκατόψυχο αφορισμένο πριν πάρει εκλογική κλωτσιά; Έτσι για να ξυπνάνε εκεί στον πολύπαθο ελληνικό Βορρά και τα τελευταία κοιμώμενα νουδουλορωμαίικα ζα.

Ανώνυμος είπε...

Καλο μηνα!
Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν έχουμε ξεμπερδέψει με αυτό το "πανί"...και επίσης τι θα ακολουθήσει μετά από δαυτον....
Πολύ φοβάμαι πως το "μενού"περιέχει πόλεμο με την γείτονα(μικρό-μεγάλο;)....με αποτέλεσμα να καταστραφούν οι τελείως οι οικονομίες των δυο χωρων και οι πολυεθνικές να αρπάξουν τους υδρογονάνθρακες της ανατολικής μεσογείου τζάπα......

Largest Corporations Who Profit from War

https://www.youtube.com/watch?v=wbM0r3B4Z7E

Απλός ανώνυμος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

γερμανοτραφης αρρωστο μυαλο αναισθητος ψευτης για την ελλαδα μια ανωμαλη προσωπικοτητα
καλο μηνα με υγεια

Ανώνυμος είπε...

καλό μήνα σε όλους σας,με 2 ερωτήσεις
α) Κ.Λύκαστρε, είμαι 52χρ. και έχω αυτήν την εντύπωση για όλους τους πθ που θυμάμαι, ή έμαθα από τα βιβλία ιστορίας που διάβασα.Μάλιστα τείνω να πιστέψω ότι μετά το '90 είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ο κ.Αδαλής (που του έχω απεριόριστη εκτίμηση) είπε ένα σοφό "Ο κόσμος χρειάζεται επειγόντως μιά νέα Γιάλτα.Το κακό είναι ότι θα την υπογράψουν οι εκτελεστικοί διευθυντές των πολυεθνικών και όχι οι πρωθυπουργοί".
2)Επ'αφορμή του σχολίου του "Μμ" γιατί σας φαίνεται παράλογη η απόφαση του πρωτοδικείου;Αφού στο 1ο άρθρο αναγνωρίστηκε από την κυβέρνηση στην χώρα η γλώσσα, γιατί να μην ανοίξουν φροντιστήριο;;Εδώ έχει ΑΚΟΜΑ η Τουρκία προξενείο στην Θράκη.
Και για να μην νομίζετε ότι είμαι υπέρ της συμφωνίας στις Πρέσπες, θα μπορούσαμε να την καταγγείλουμε με την πρώτη παράβαση των σκοπιανών που εδώ και 40 χρόνια με τις πλάτες των ΗΠΑ/Γερμανίας και την προδοσία των εδώ βαλτών κάνουν ότι τους κ@υλώσει
ΞΝΟΔΟΧΩΦ